Contact opnemen met het NLAI over de incasso van uw alimentatie?

Wilt u dat het NLAI een betalingsachterstand voor u int of wilt u bespreken wat uw mogelijkheden zijn? Dien uw zaak in via onderstaande contactformulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Alimentatie innen

Indexering alimentatie

Het komt vaak voor dat een indexering niet doorgevoerd wordt. Uw ex-partner weet niet dat het moet of weigert het te doen. Het Nationaal Loket Alimentatie Inning kan de te weinig betaalde alimentatie voor u terugvorderen inclusief alle verhogingen, dus ook de te weinig betaalde indexering.

Geen wachtlijsten

Het NLAI is dus een goede partij voor Alimentatie incasso. Dit kan bij het Nationaal Loket Alimentatie Inning tot wel 5 jaar terug. Dit is een groot verschil met andere partijen, zij kunnen tot maximaal 6 maanden terugvorderen. Er zijn geen wachtlijsten, de specialisten van het NLAI gaan direct voor u aan het werk.

De voordelen van het NLAI:

Geeft u gratis advies over uw zaak Gaat binnen twee dagen over tot inning Hanteert geen eisen voor toelating
Werkt volgens het principe no cure no pay Heeft geen wachttijden
Contact opnemen met het NLAI

Het NLAI int uw achterstanden in heel nederland tot 5 jaar terug.

Wij leggen het u graag nader uit. U kunt hiervoor tijdens kantooruren met ons bellen op 088-678 0 678 of klik op onderstaande button om uw gegevens achter te laten. Binnen één werkdag wordt er dan contact met u opgenomen.