Altijd in overleg met u

Het NLAI, het Nationaal Loket Alimentatie Inning, gaat niet zomaar over tot het inschakelen van een deurwaarder: alimentatie innen kan immers een gevoelige kwestie zijn. Het NLAI werkt hierin altijd in overleg met u. Het inningstraject wordt begonnen met telefonisch contact en het sturen van aanmaningen. Meestal komt hierdoor de betaling op gang, maar is dat niet het geval, dan wordt een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld. Doordat NLAI wekelijks ontvangen bedragen op uw rekening stort, ziet u meteen resultaat.

Ook een grote achterstand is geen probleem

Als incassobureau alimentatie kan het NLAI samen met u tot wel vijf jaar terug innen. Ook als u dit bedrag onderling overeen bent gekomen en geen uitspraak van een rechter of notariële akte kunt laten zien. Zo krijgt u waar u recht op hebt. Bovendien werkt het NLAI op no cure, no pay-basis. Bij het in gebreke blijven van betaling, wilt u natuurlijk dat er snel gehandeld wordt. Het NLAI heeft geen wachtlijsten en start direct na ontvangst van uw opdracht met het innen van de achterstand.

Contact opnemen met het NLAI

Het NLAI int uw achterstanden in heel Nederland tot 5 jaar terug.

Wij leggen het u graag nader uit. U kunt hiervoor tijdens kantooruren met ons bellen op 088-678 0 678 of klik op onderstaande button om uw gegevens achter te laten. Binnen één werkdag wordt er dan contact opgenomen.